Ik hou van wonen, van mijn kruin tot aan de uiterste puntjes van mijn tenen.

Vanaf het moment dat ik ‘s ochtends opsta tot het moment dat ik naar bed ga (en zelfs ‘s nachts droom ik erover) ben ik met wonen bezig. Ik ben verslaafd aan interieur en dat voel ik met elke vezel in mijn lichaam.

Al van kinds af aan was ik bezig met alles op het gebied van wonen. Ik keek dan met mijn ouders naar alle woonprogramma’s die er op televisie werden uitgezonden. TV woonmagazine met Jan des Bouvrie (HALLELUJA!! Hij was destijds echt mijn held!) en Eigen Huis en Tuin waren dan ook favoriet. Toen ik eindelijk oud genoeg was en mijn eigen kamer voor het eerst zelf mocht inrichten was dit dan ook een feestje. Het was een klein vierkant kamertje en dit wilde ik nog meer benadrukken. Dus ik had ervoor gekozen om de kamer in te richten als een typisch Engels vierkant doosje. Met Engels bloemetjes behang. Dit was tot in de detail doorgevoerd, van aubergine kleurige deurpost inclusief deur tot en met het bloemetjes gordijn. Toen zat er al gevoel voor interieur in. Alleen had ik zelf nog geen idee!

kattenkamerOp de foto kan je zien hoe het eruit zag nadat mijn ouders er een werkkamer van hadden gemaakt. Over smaak valt uiteraard te twisten, want als ik het nu terug zie vind ik het oerlelijk!

Toen ik later op mijzelf ging wonen kwam dit wederom tot uiting. Ik probeerde thuis de gekste dingen uit. De lime-groene muur (was toen erg in de mode) ontbrak dan ook niet in mijn interieur. En de keuken verfde ik gewoon zonder blikken of blozen knal turquoise.

 

jvstol

Dit was onze vorige woning. Een prachtig jaren ’30 woning met een enorme tuin. Ook hier was ik altijd bezig, maar omdat je met een redelijk vaste indeling zit, kwam mijn veranderdrang er niet helemaal in uit. 

Toen ik uiteindelijk 2 jaar geleden met mijn gezin mijn ouderlijk huis kocht, een 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 70, werd het pas echt een onderdeel van mijn leven.

 

Vorig jaar begon ik met Instagram en kwam ik erachter dat ik niet de enige was die mijn interieur mooi vond. Langzamerhand begon het steeds meer een onderdeel van mijn dagelijkse leven te worden. Het aantal volgers groeide en inmiddels bereik ik zo’n  50k mensen per week! Het is echt heel bijzonder om mee te maken dat mensen mij volgen om de dingen die ik doe met mijn interieur. Dagelijks style ik een hoekje of gooi ik de hele boel weer om. Dat wispelturige heb ik nog steeds in me. Ben ik de kleur op mijn muur zat, dan gooi ik er gewoon een behangetje op. Manlief is het er niet altijd mee eens, maar helaas is mijn veranderdrang toch sterker en wint het regelmatig van mijn man.

img_7951-3

img_7639-1

Omdat ik zoveel energie uit Instagram haalde, wilde ik mijn horizon verbreden en ben ik begonnen met bloggen. Mijn blog is mijn kindje. Ik ben supertrots
op wat ik heb neergezet. Zonder enig hulp van buitenaf heb ik mijn hele website gebouwd en is het daarom ook geworden zoals ik het voor ogen had. Rust, licht, strak met zachte tinten.

Sinds het voorjaar is mijn blog online en het heeft voor mij al vele deuren geopend. Ik doe het liefste de hele dag niets anders dan bezig zijn met mijn website, Instagram en interieur, zowel die van mijzelf als die van anderen. Want tja, ik vind het heerlijk om interieurplaatjes te kijken om daar vervolgens zelf ook weer inspiratie uit op te doen.

Ben jij net zoals ik ook dag en nacht bezig met interieur? Ben erg benieuwd naar jouw verhaal en bedenk mij nu terplekke dat het misschien wel leuk is om hier een actie aan te hangen! Schrijf mij jouw interieurverhaal inc. foto’s en de mooiste inzendingen post ik op mijn blog.

Ben benieuwd!

x Jaimy