Voor een gezellig, jong gezin mocht ik voor hun nieuwe vrijstaande villa aan de rand van het bos in Rotterdam Hillegersberg een interieurontwerp maken. Niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de kinderkamers! Voor kinderkamer 1 klik hier, voor kinderkamer 2 klik hier.

Iedereen kent wel het televisieprogramma vtwonen, waarin stellen lijnrecht tegenover elkaar staan qua ideeën over het nieuwe interieur. Zo was ook dit stel het niet altijd met elkaar eens. En dat was voor mij een enorme uitdaging, maar wel een hele leuke. Zo had de man des huizes de voorkeur voor stoere materialen, elementen en kleuren, maar had de vrouw des huizes weer meer de voorkeur voor zachte, roze kleuren, maar ook wilde zij graag ergens in de woonkamer een wauw effect terug zien.

Ik heb geprobeerd om zo dicht mogelijk bij hun wensen te blijven. Een strakke bank zonder losse kussens voor hem, een hoekbank voor haar. 2 roze velvet stoelen voor haar, een stoere eettafel met een zwarte stalen poot voor hem. Zo heb ik op de open haard en op de muur naast de piano een jeans wand toegevoegd, voor het wauw effect voor haar, maar ook weer het stoere voor hem. Dit materiaal wordt als een soort stuc op de wand aangebracht en wordt dus van echte jeans gemaakt.

Wat waren ze enthousiast over het ontwerp! Het blijft voor mij altijd spannend wat de opdrachtgever vindt van het ontwerp, maar de blije gezichten doen mij dan toch altijd enorm goed.

 

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!


%d bloggers liken dit: