Eind vorig jaar mocht ik niet alleen de benedenverdieping voor een prachtige vrijstaande villa in Hillegersberg Rotterdam een interieurontwerp maken, maar ook voor de kinderkamers mocht ik interieuradvies geven! Wat een ontzettend gave klus en wat een droomhuis. Aan de rand van het bos en groen rondom.

Iedereen kent wel het televisieprogramma vtwonen, waarin stellen lijnrecht tegenover elkaar staan qua ideeën over het nieuwe interieur. Zo was ook dit stel het niet altijd met elkaar eens. En dat was voor mij een enorme uitdaging, maar wel een hele leuke. Zo had de man des huizes de voorkeur voor stoere materialen, elementen en kleuren, maar had de vrouw des huizes weer meer de voorkeur voor zachte, roze kleuren, maar ook wilde zij graag ergens in de woonkamer een wauw effect terug zien.

Ik heb geprobeerd om zo dicht mogelijk bij hun wensen te blijven. Een strakke bank zonder losse kussens voor hem, een hoekbank voor haar. 2 roze velvet stoelen voor haar, een stoere eettafel met een zwarte stalen poot voor hem. De jeans on the wall, welke gemaakt is van oude spijkerbroeken, is toegepast op de haard en de muur naast de piano, voor het wauw effect voor haar, maar ook weer het stoere voor hem. Het resultaat is dan ook echt geweldig geworden. Deze muren zijn dé eyecatchers geworden van de woonkamer.

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!