Toen mijn broer begin dit jaar zijn vriendin ten huwelijk vroeg, kwam de vraag aan mij vrij snel daarna. Of ik de bruiloft wilde decoreren. Wat een eer! En natuurlijk zei ook ik met alle liefde ja!

De bruiloft bevond zich in de achtertuin, wat een intieme en gezellige sfeer gaf. Zo konden we in de avond lekker lang doorfeesten zonder dat we verzocht werden om de tent te verlaten! Ideaal!

Om de entree spectaculair te maken heb ik een hele wand bekleed met tule en lichtjes. Zo werd meteen de onaantrekkelijke tentmuur bedekt.

Omdat ik een mooie achtergrond wilde voor de ceremonie heb ik een prieel gemaakt met snelcement en cv buizen van de bouwmarkt. Door hem aan te kleden met mooie stukken stof en distels met eucalyptus gaf het een romantische uitstraling.

Ik zag tijdens mijn zoektocht naar bijzondere decoratie weleens van die prachtige kransen voorbij komen, maar wist niet waar ik zo iets kon vinden. Uiteindelijk bedacht ik mij dat deze kransen gemaakt worden van wilgentenen, dus heb ik ervoor gekozen om deze zelf te plukken en te vlechten. Met eucalyptus, gipskruid plus wat groen en bloemen uit eigen tuin heb ik de kransen aangekleed.

Als gastenboek heb ik een photowall gemaakt. Zo konden de gasten zichzelf of elkaar op de foto zetten met een polaroid camera en meteen ophangen. Om de muur een beetje aan te kleden had ik wat leuke foto’s af laten drukken van de bruid en bruidegom en opgehangen.

 

De hapjes en zoete tafel werd verzorgd door Shilo van Holst, wat ze echt geweldig heeft gedaan!

 

Het was echt een prachtige dag en we hebben met zijn allen enorm genoten en uiteraard gefeest tot in de late uurtjes. Ik geniet nog steeds na!

 

 

Mocht je nou door het zien van deze foto’s geïnteresseerd zijn om door JaimyInterieur jullie bruiloft te laten decoreren? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, dan kunnen we samen bekijken naar de diverse mogelijkheden. Dit kan via info@jaimyinterieur.com op telefoonnummer: 06-19596666, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

JaimyInterieur is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en voornamelijk werkzaam in de omgeving Rotterdam (Midden en Zuid Holland).