Onlangs kreeg ik een uitnodiging van Wehkamp om een kijkje te komen nemen achter de schermen. Afgelopen woensdag was het zover. We werden ontvangen in de fotostudio van Wehkamp in Zwolle. Het was naast dat het heel leuk was, ook nog eens leerzaam. Echt leuk om eens te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

fullsizerender-11

We mochten plaats nemen op de nieuwe collectie Banken van whkmp’s OWN en wat een plaatjes zaten daar tussen. Prachtige stoffen en mooie afwerking. Een klein detail, ze zaten nog lekker ook! Zelf heb ik de Torino van Wehkamp’s eigen merk whkmp’s OWN en geloof me, deze zit heerlijk en is ook echt een eyecatcher in huis. Ze hebben dit model voor het komende seizoen ook nog eens in allerlei nieuwe prints en stoffen. Wat ik trouwens wel jammer vind, is dat de nieuwe collectie zo mooi is, dat ik meteen weer een nieuwe bank wil.

fullsizerender-13

Na de presentatie mochten we door de fotostudio’s lopen. Daar werd gelijk de nieuwe interieurcollectie gepresenteerd. Wat een gave dingen weer. Ik werd er erg hebberig van!

fullsizerender-6

fullsizerender-5

fullsizerender-10

fullsizerender-2

Dit bestek van Amefa en de whiskey glazen van Bloomingville! Prachtig! Ze staan beiden op mijn wishlist.

fullsizerender-3

fullsizerender-12

Na de interieur fotostudio kregen we ook nog een rondleiding door de fashion fotostudio’s. Heel gaaf om dat ook eens van dichtbij mee te mogen maken. Zelfs tijdens een fotoshoot met modellen mochten we even meekijken.

fullsizerender-7

 

Al met al was het een superleuke dag en heb ik ook nog eens leuke, nieuwe mensen leren kennen. Een volgende keer ben ik er graag weer bij!

x Jaimy

 

Wil je nog meer lezen? Op deze speciale pagina van Wehkamp vind je nog meer info.