Tijdens ons verblijf voor onze bruiloft in Cadaqués (Spanje) kwam ik in het winkeltje van onze weddingplanner Sonìa (Mo Cadaqués). Wat een heerlijke winkel is dat, met geweldige merken. Zo verkoopt ze prachtige kleding, maar ook super gave spulletjes voor in huis. Bij binnenkomst zag ik meteen de geweldige levensgrote seagrass cactussen. Helaas lag onze auto al vol met spullen voor de bruiloft, dus we hadden echt geen plek meer om ook nog een cactus mee naar huis te nemen. Balen! Want ik had ze namelijk nog nooit ergens anders gespot en vond ze zooo gaaf.

Onlangs werd ik benaderd door Westwing om een samenwerking aan te gaan. Super leuk! Ik mocht wat mooie producten uitzoeken en wat kwam ik daar tegen in de webshop?! De Cactus Esparto! Deze kon ik nu dus echt niet weerstaan en heb er meteen eentje in mijn winkelmandje gegooid. Voor mijn gevoel heb ik nu toch dat souverniertje gescoord wat mij doet terugdenken aan de prachtige vakantie/bruiloft in Spanje.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat de levertijd behoorlijk lang kan duren. Zo heb ik weken moeten wachten op mijn bestellingen en dat vind ik persoonlijk wel een klein minpuntje, maar als je dit in je achterhoofd houdt dan is het geen probleem.

img_9635

img_9631-1

Helaas is de cactus niet in meer te verkrijgen bij Westwing, maar heb jij al eens in de webshop gekeken? Ze hebben namelijk dagelijks nieuwe producten in de shop met mooie kortingen. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

En nu mag ik ook nog eens shoptegoed van €50,- weggeven aan jou, om te besteden in de webshop van Westwing! Hoe tof is dat?! Om hieraan mee te doen hoef je maar een paar dingen te doen:

  • volg Jaimyinterieur en Westwingnl
  • deel een foto waar de cactus op staat van Jaimyinterieur op Instagram
  • tag zowel Jaimyinterieur als Westwingnl
  • gebruik #jaimyinterieurwestwing
  • extra kans maken? Doe de bovenstaande stappen dan ook op Facebook!

 

Gefeliciteerd Suncheré Felter!! Jij bent de winnares van €50,- shoptegoed wat je mag gaan besteden bij Westwing! Geniet maar lekker van het uitgeven!

x Jaimy