Onlangs was ik benaderd door VTwonen voor een online binnenkijker. Op dit moment bestaat dit item nog niet online en zij wilden dit als een pilot bij ons thuis uitproberen. Super leuk natuurlijk! Het was echt een hele leuke dag en heel bijzonder om het een keer mee te mogen maken! Doordat zij zo enthousiast waren over ons huis en inrichting, heeft het mij over de streep getrokken om deze blog te beginnen. Ik kwam erachter dat er veel dingen in ons huis inspirerend zijn en het heel leuk is om dit met anderen te delen.

Ook kwam Jansje Klazinga langs om ons huis te fotograferen. Jansje fotografeert onder andere voor de bekende woonbladen. Wederom super leuk en veel geleerd op het gebied van styling. Dit gaf mij nog meer het gevoel om hier meer mee te gaan doen. Ik word hier echt gelukkig van!

Met een beetje geluk staat ons huis binnenkort in mijn favoriete woonblad en komt het misschien ook online. Klinkt misschien een beetje gek, maar dit voelt als een droom die uitkomt. En nu duimen dat het allemaal doorgaat!

x Jaimy