Wie jarig is trakteert! En aangezien JaimyInterieur 1 jaar bestaat en ik vandaag ook nog eens jarig ben, vond ik dat er niet 1 maar 2 mensen het mondeling advies moesten winnen! Iedereen kon meedoen via Facebook en Instagram. In totaal waren er meer dan 50 aanmeldingen!

JaimyInterieur_moodboard

Mondeling advies bestaat uit een bezoek aan huis waarbij ik ter plekke kleur- en interieuradvies geef. Tijdens dit gesprek gaan we samen sparren over de ruimte en knelpunten. Na dit gesprek kun je de ideeën zelf uitvoeren.

En dan nu de dames die hebben gewonnen!

Muk van Lil en Joyce Melenboer, jullie zijn de lucky ones! Gefeliciteerd meiden!! Nemen jullie contact met mij op om een afspraak in te plannen?

 

Ik wil graag iedereen bedanken voor het meedoen en vond het super leuk dat er zoveel aanmeldingen waren! Niet gewonnen maar wil je wel graag interieuradvies? Neem dan nu contact met mij op of kijk eventjes hier! 

 

Liefs Jaimy