Omdat dochterlief inmiddels wat groter is geworden en zij ook haar eigen smaak aan het ontwikkelen is, wilde ze graag een nieuwe kamer. Nou is dat bij haar altijd erg makkelijk, omdat we de meubeltjes zo op een andere plek kunnen zetten en zij al meteen het gevoel heeft van een nieuwe kamer.

Maar dit keer pakten we het iets beter aan. Een nieuw bed, een nieuw kleurtje op de muur en uiteraard ook een nieuwe indeling. Zo heeft ze al een tijdje geleden haar prinsessen-cd-speler de prullenbak in gemieterd. Het apparaat deed het nauwelijks meer en aangezien ze inmiddels 9 jaar is geworden begint haar smaak ook steeds meer te veranderen.

Dat kwam mooi uit toen Wooden Amsterdam mij benaderde voor een samenwerking en met de vraag of ik interesse had in de Trobla versterker. Jazeker! Wat een mooi design en heerlijk geluid. Omdat ik zelf ben overgestapt naar een Iphone 7plus mocht dochterlief mijn oude Iphone 6 hebben. En dat kwam mooi uit, want nu kan ze met de Trobla lekker muziek luisteren op haar kamer en het ziet er ook nog eens super mooi en stoer uit! Wat is ze er blij mee!

jaimyinterieur_trobla8

De Trobla is een stijlvolle houten versterker met een uniek design. Trobla is Sloveens voor hoorn. Deze naam verwijst naar de functie, maar ook naar Slovenië waar de versterker wordt gemaakt. De akoestische versterker is opgebouwd uit vijf houtlagen en wordt met de hand gemaakt van gecertificeerd, duurzaam en hoogwaardig walnoothout.

Door de tekening van het hout is elke Trobla een uniek exemplaar. Uniek door zijn elegante design en oorstrelende audio. Deze akoestische versterker is zo ontworpen dat het geluid uit je smartphone perfect tot zijn recht komt. Een lust voor het oog en voor het oor.

jaimyinterieur_trobla1

Hou je van een wat meer klassieke, warme uitstraling? Dan is de donkere walnut uitvoering de juiste keuze. Ga je liever voor een frisser, modern ontwerp? Speciaal daarvoor is de Trobla ook verkrijgbaar in het wat lichtere maplehout.
De versterker is milieuvriendelijk, want deze heeft geen stroom of batterijen nodig. Daarnaast is het volledig recyclebaar en daarmee een perfecte Eco Gift.

jaimyinterieur_trobla7

Wil jij ook zo’n stijlvolle versterker? Je scoort hem hier! En Wooden Amsterdam heeft trouwens nog veel meer mooie artikelen, dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun site!