2 onder 1 kapwoning Berkel & Rodenrijs

Wat zijn wij ontzettend blij met het ontwerp van Jaimy voor onze nieuwe woning. Vanaf de eerste kennismaking was het meteen heel prettig.

Jaimy is heel enthousiast, bruist van de ideeën, maar bovenal luistert enorm goed naar je specifieke wensen. Ze neemt de tijd om creatief met je mee te denken en vervolgens geweldige oplossingen te geven waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Pluspunt was ook zeker het ècht persoonlijke en makkelijke contact en het snel kunnen schakelen. Wij besloten tijdens de verbouwing op het laatste moment om de complete haard eruit te laten halen (die in eerste instantie een vrij centrale rol in het interieur innam), maar Jaimy draaide haar hand er niet voor om, om last minute het hele ontwerp erop aan te passen.

Wij gaan ons ontwerp-advies meteen ten uitvoer brengen! We vinden de kleur-combinaties geweldig en de kasten op maat heel gaaf! Ook voor het kinderhoekje heeft Jaimy een heel originele kast (inclusief uitschuifbaar bankje; wat een vondst), en thema (flamingo) bedacht. Helemaal super.

Wij zouden Jaimy echt van harte aanbevelen! 

Familie Gerritsen, Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor het ontwerp!