Nieuwbouwwoning Heiloo

Ach, dat kunnen we toch ook zelf?!’

We waren heel aangenaam verrast, toen Jaimy afgelopen weekend haar moodboard en plattegrond kwam laten zien. Een paar weken eerder had ik haar gevraagd of ze eens met ons wilde meedenken. 

Mijn man denkt al snel ‘ach, dat kunnen we zelf toch ook wel?!’. Hij stond er dus wat sceptisch tegenover. “Maar goed, laat ik het eens een kans geven”, zei hij uiteindelijk. “Wie weet krijgen we een handige tip.” Zelf was ik meteen wél overtuigd, maar ik had op Pinterest al kennisgemaakt met het werk van Jaimy.

Op basis van een heel leuk skypegesprek, en natuurlijk de precieze afmetingen van ons nieuwbouwhuis, is Jaimy aan de slag gegaan. Het resultaat? Een prachtige, warme en landelijke stijl, een ontzettend leuk kinderhoekje voor onze zoon, een eettafel met een lage kast als alternatieve stoel, een hele gave lamp en een combinatie van vloerkleden die onze huiskamer op het oog een stuk groter maakt. En zo kan ik nog wel meer opnoemen…

Jaimy ziet dingen die wij zelf niet zien. Ze combineert vakmanschap met ontzettend veel creativiteit en enthousiasme. Haar input heeft er zelfs voor gezorgd dat mijn man en ik nóg meer zin hebben in onze verhuizing. En we kónden al niet wachten. Het moodboard staat nu op een prominente plek in ons huidige huis en iedere keer als we erlangs lopen, krijgen we allebei een lach op ons gezicht. Mijn man zegt nu zelfs: “Die Jaimy is een topzet van je geweest.”