Jaimyinterieur-3

Jaimy Interieur & Design is een interieuradviesbureau in Krimpen aan den IJssel. Ik geef interieuradvies welke persoonlijk en onafhankelijk is, waar je graag wilt wonen of werken.

Het advies wat ik geef loopt erg uiteen. Van een maatwerkmeubel tot kleuren of gordijnen, het zit allemaal in het totaal advies verwerkt.

Door mijn onafhankelijke advies, zit je niet vast aan bepaalde merken. Ik kijk naar wat er past bij jou, je huis en niet geheel onbelangrijk, je budget.

De stylen die ik inmiddels heb mogen ontwerpen lopen erg uiteen. Industrieel, modern, strak, scandinavisch, landelijk, design en vintage zijn allemaal voorbij gekomen. Dit betekent dat ik mij eigenlijk goed kan aanpassen aan de opdrachtgever en de wensen die hierbij komen kijken.

Ik geef een compleet advies. Dit houdt in dat je bij dit advies een shoplist, een lichtplan, indelingsplan, materialenanalyse, moodboard en Artist’s Impressions krijgt. Zo heb je een totaal beeld en hoef je bijvoorbeeld niet meer op zoek naar bepaalde meubels die in het ontwerp zijn verwerkt.

In mijn netwerk heb ik interieurbouwers en professionals die jou eventueel kunnen helpen bij het realiseren van het ontwerp.

Interesse gewekt en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-19596666. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Of Neem een kijkje in mijn portfolio!

Ik hoop je gauw te zien!

Jaimy Interieur & Design werkt voor particulieren en bedrijven, o.a. in de regio Zuid-Holland – Rotterdam – Capelle aan den IJssel – Den Haag – Barendrecht – Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard