Binnen 3 weken verkocht!

 

Onlangs kreeg ik de opdracht om op een appartement in het hartje centrum van Rotterdam verkoopstyling toe te passen.

Het is echt een super uitdaging om bij te dragen aan een snelle verkoop.

Ik heb de bewoners geadviseerd eerst heel veel weg te halen in hun woning. Zo stonden er bijvoorbeeld een racestoel, twee grote banken en de welbekende Billy kasten van Ikea die erg verouderd waren.

De banken waren te groot en ‘to much’ in deze woonkamer. Bij binnenkomst liep je eigenlijk meteen tegen de rug van de bank aan, waardoor de woonkamer erg klein aanvoelde. Deze moest dus weg.

Voor:

Na:

Omdat de bank donker bruin leer en eigenlijk aan vervanging toe is, heb ik doormiddel van kussens en een plaid hem toch te laten passen binnen het interieur.

Voor:

Na:

Voor:
Na:

Ik heb de positieve elementen geprobeerd te benadrukken in dit appartement. Het ligt op de 19e verdieping en heeft prachtig uitzicht over de Maas en Willemsbrug. Alleen door de grote zwarte lamp boven de tafel werd het mooie uitzicht belemmerd. Ik heb deze verwijderd en een open lamp ervoor terug gehangen.

Voor:

Na:

De wijnrode eetkamerstoelen aan tafel heb ik vervangen voor 2 stoeltjes, die direct een lichte, strakkere sfeer brengen in de woonkamer. Het bankje was al het bezit van de bewoners.

De vloer is vrij donker en om dit te doorbreken heb ik twee ronde kleden erop gelegd. Zo wordt het geheel ruimer en lichter. 

Omdat er een vrij grote salontafel stond die veel ruimte in beslag nam, heb ik ervoor gekozen om deze te vervangen voor 3 kleine tafeltjes. 

De persoonlijke spulletjes zijn vervangen voor accessoires die bij elkaar passen en een geheel vormen.
In de kleine slaapkamer zijn er een aantal kasten en persoonlijke spullen weggehaald, zo lijkt de kamer veel ruimer. Door dit alleen al te doen, maak je het veel overzichtelijker en ziet een potentiële koper ook meer opties voor zo’n ruimte.

Voor:

Na:

In de grote slaapkamer zijn er wederom privé spullen verwijderd en heb ik door een plaid en wat kussens een gezellige sfeer gecreëerd.

Voor:

Na:

Op het balkon zijn er plantjes toegevoegd en de opstelling veranderd. Zo nodigt het uit om hier lekker te zitten en van het prachtige uitzicht te genieten.

Voor:

Na:

Al met al een waanzinnig leuke opdracht en een uitdaging om zo’n mooi appartement een fris uiterlijk te geven.

x Jaimy