Hoekwoning Bodegraven

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat wij Jaimy benaderden voor een interieurontwerp. We hadden een grote verbouwing van onze woning gepland, inclusief het vergroten van de woonkamer. Onze hele begane grond ging dus op de schop. We hadden zelf diverse ideeën die we wilden laten terugkomen maar nog geen idee hoe we hier een geheel van konden maken. Daarom kozen we voor een interieurontwerp.

Bij de eerste kennismaking hebben we onze wensen doorgenomen en onze ideeën ingebracht. Daarnaast hebben we een aantal kleuren gekozen die we mooi vonden voor in ons interieur. Dit is door Jaimy vertaald naar een moodboard en een ontwerp. In de tussenliggende tijd hadden we een keuken en een vloer uitgezocht die in het ontwerp zijn opgenomen. Het ontwerp is een mooi geheel geworden van onze eigen ideeën en de kennis van Jaimy. Op een aantal punten heeft zijn ons overtuigd om een andere keuze te maken en daar zijn we erg blij mee. 

Bij het ontwerp kregen we een shoppinglijst met verkoopadres en prijs van 10 onderdelen van het interieur, zoals de barkrukken, zitbank en lampen. Hierin zat een mooie mix van goedkopere en duurdere spullen maar alles met een reële prijs. Dit heeft ons erg geholpen om keuzes te maken en we hebben meerdere suggesties van de lijst ook echt gekocht.

Al met al hebben we op basis van het ontwerp onze woning helemaal naar onze wens ingericht. Dankzij het ontwerp is het een mooi geheel geworden! We vonden de samenwerking met Jaimy heel fijn en echt een meerwaarde! De verbouwing is een half jaar geleden en we zijn nog steeds erg blij met het resultaat. We bevelen iedereen die gaat verhuizen of verbouwen  aan om een interieurontwerp te laten maken door Jaimy. 

Peter en Ellen

Voor het het het eindresultaat, zie hier en voor het ontwerp zie hier !