Sorry sorry sorry! Ik weet het, ik heb jullie veel te lang in spanning laten wachten, maarrr… Hier is hij dan, de nieuwe kleur van mijn muur!

JaimyInterieur-Farrow&Ball_2

Al een lange tijd was ik stiekem verliefd op de muurverf van Farrow & Ball. Wat een prachtige kleuren hebben zij in het assortiment. En aangezien ik na een jaar het behang een beetje zat begon te worden, besloot ik om de muur een complete make-over te geven. Want wat een verandering! Zo zie je maar, dat doormiddel van 1 wand een nieuwe kleur of behangetje te geven de hele ruimte meteen een heel andere uitstraling krijgt. Zo geweldig vind ik dat!

JaimyInterieur-Farrow&Ball_3

Uiteraard heb ik eerst het behang verwijderd. Dit ging super makkelijk! Na alles afgeplakt te hebben ging ik aan de slag met de verfrollers. Ik schrok wel een beetje. Normaal gesproken heb ik met 1 laag muurverf wel het resultaat wat ik wil bereiken, maar met deze verf was dat dus niet. Hij heeft echt minimaal 2 lagen nodig. Na 4 uurtjes drogen ben ik weer opnieuw aan de slag gegaan. En wat een mooi resultaat. De verf heeft een beetje een kameleon effect. Dan is hij weer blauw, dan weer grijs en dan weer groen. Ik hou ervan! De hele woonkamer krijgt meteen een sjiek gevoel.

JaimyInterieur-Farrow&Ball_5

Maar welke kleur heb ik nou gebruikt?? Ik heb gekozen voor de kleur Inchyra Blue van Farrow & Ball. Op de website zijn nog veel meer prachtige kleuren te vinden, maar ook voor behang zit je daar aan het juiste adres!

JaimyInterieur-Farrow&Ball_4

En? Hebben jullie ook meteen zin om aan de slag te gaan? 😉 Ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden! Laat je het mij hieronder even weten? 🙂