In een van de mooiste lanen van Rotterdam staat dit mooie jaren ’30 woonhuis. En ik mocht hier een interieurontwerp voor bedenken. Hoe geweldig is het als je door je eigen ontwerp loopt. Echt de kers op de taart. De bewoners wonen er inmiddels met heel veel plezier en dat snap ik volkomen. Wat is dit project ontzettend mooi uitgepakt. 

Review van de opdrachtgever:

Toen ons nieuwe huis in aantocht was wisten we dat we daarin echt een fris nieuw interieur wilde neerzetten, niks meenemen voor de woon- en slaapkamers, alleen de halfhoogslaper van onze oudste dochter. ‘Oh dat is wel lekker makkelijk’ dacht ik, ‘want als je toch alles nieuw gaat kopen kan je het goed bij elkaar laten passen’. 

Dat is dan misschien zo, maar waar begin je dan?? Genoeg ideeën voor losse onderdelen in de kamers, maar tot één geheel kwamen we niet. Dus belden we Jaimy om eens kennis te maken. Gelijk een goede klik en ze stelde de juiste vragen om onze wensen goed in kaart te kunnen brengen

‘Is ’t niet wat overdreven om het zo aan te pakken?’, hebben we nog weleens tegen elkaar gezegd. Nu terugkijkend: ‘overdreven? misschien, maar het is het zo waard!’. Jaimy wist in haar ontwerpen net dié elementen in te brengen waardoor we nu een uniek huis hebben, waar wij ons allemaal heel fijn in voelen en wat er niet alleen heel gaaf uit ziet maar praktisch gezien ook echt werkt. 

Door haar adviezen hadden we geen keuzestress, want zij had die keuzes al zodanig ingekaderd dat wij onze definitieve keuzes soepel konden maken. Het wandmeubel naar haar idee op maat laten maken. Ja iets meer ‘gedoe’ en denkwerk dan een losse ‘standaard’ kast, eettafelbank en knutselhoek voor de meiden uitkiezen in de winkel, maar dan ook een superresultaat. 

Wij hadden het zo echt niet kunnen bedenken, en dat is juist Jaimy’s kracht. Een aanrader!

Interesse in interieuradvies en wil je meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via info@jaimyinterieur.com of bel mij op 06-22539717. Je kunt ook je gegevens achter laten via het contactformulier. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden, zie hier! Ik hoop je gauw te zien!